Slag om Lauwershoek-3

Ik ben Daniel, stamoudste van de crew.

Geboren in het jubeljaar 1984 en grootgebracht door wilden in de binnenlanden van Malawi. Vergeeft u mij op voorhand mijn onaangepastheid, ik bedoel er niets slechts mee.

Na een bewogen motorhistorie rijd ik rond op een ex-overheid Transalp 650 uit 2006, en tot dusverre bevalt dat prima. Het is wel even wennen om na jaren van cardan opeens weer een ketting te moeten smeren, maar voor de rest is het een verbetering. Dat kan niet gezegd worden over mijn Ural. Deze russische bak ellende brengt me zelden naar de gewenste bestemming, maar je maakt geweldige dingen mee onderweg. Nog altijd heb ik de illusie dat ze op een dag betrouwbaar wordt…

Ambities om de hele wereld over te reizen heb ik eerlijk gezegd niet. Genieten kan wat mij betreft ook prima binnen europa. Wat telt is het reizen, niet zozeer het doel. Het gaat mij om wat je beleeft onderweg, en om de mensen die je ontmoet.

Mijn kit kent een sterk militair karakter en dat is geen toeval. Een groot deel van de dingen die ik meeneem, zijn overblijfselen uit de tijd dat ik de Koningin diende en waar ik zeer aan gehecht ben geraakt. Nadeel is dat de meeste militaire uitrusting niet bepaald licht en handzaam is, feit is wel dat het heel blijft en vaak multifunctioneel inzetbaar is.
Als wij op pad gaan, heb ik doorgaans de meeste spullen bij me van iedereen, maar ook voor iedereen. Want reizen doe ik het liefst niet alleen, maar samen.

Mijn mancave is een verzamelplaats voor vrijdenkers en we proberen graag onorthodoxe methodes. Sleutelen is een feest en niets is heilig. Ride on!

Paastrip UK-6

 

 

Stuur me gerust een mail naar daniel [at] motoravonturist.nl